Annons Sjuksköterska

Huvudsta vårdcentral är en välfungerande vårdmottagning belägen i Huvudsta centrum i Solna, väl knuten med allmänna kommunikationsvägar. 

Vårdcentralen arbetar med primärvårdsuppdrag från Region Stockholm och har högt förtroende hos våra cirka 7800 patienter i olika åldrar, listade hos oss.

Vårdcentral präglas av brett prestigelöst samarbete och ömsesidig dialog mellan personalkategorier, god arbetsmiljö, högt patentsäkerhetstänk, korta beslutsvägar, stabilt ledarskap och kontinuerlig strävan att erbjuda god och säker vård till våra patienter. 

Nu söker vi en vikarierande sjuksköterska på heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vikariat sträcker sig över tidsbegränsad period (12–16 månader) under en kollegas föräldraledighet. Våra öppettider är vardagar, kl. 08-17.

I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, telefonrådgivning, vaccinationer och hembesök Du kommer att arbeta självständigt men även samarbeta brett med dina övriga kollegor och läkarteamet.

”Öppen dörr” policy tillämpas för att ge löpande stöd till dig samt kontinuitet i kliniska beslut för våra patienter. 

Vi är en populär arbetsplats och är nu i expansionsfas på grund av nyinflyttning inom vårt upptagningsområde. Tjänsten lämpar sig väl även för en legitimerad sjuksköterska från andra vårdområden (sjukhus, företagshälsovård, äldrevård, rehabilitering) som vill breda sin kompetens genom arbete inom primärvård.

Du erbjuds en arbetsplats präglad av arbetsglädje, högt i tak och personligt engagemang. Den lokala enhetens självstyre säkerställer en stabil organisation med fokus på medarbetarens personliga utveckling och tillvaratagande av individuella kompetenser. Individuell lönesättning tillämpas. Vi har kollektivavtal och är anknutna till företagshälsovård.

Egenskaper som krävs förutom formella kvalifikationer är att du är noggrann, vill ta hand om människor, tar personligt ansvar, gärna arbetar förebyggande samt teambaserat och vill utveckla dig och ditt uppdrag. Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande.

Frågor och ansökan med personligt brev och CV, skickas till sa@huvudstavard.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sanjay Ahuja, leg.läk; med.dok

Specialist i Allmän Medicin / VD Huvudsta Vårdcentral

Storgatan 70 A, Solna
Mobil 070-357 67 85