Receptionist

Huvudsta vårdcentral är en välfungerande vårdmottagning belägen i Huvudsta centrum i Solna, väl knuten med allmänna kommunikationsvägar. 

Vårdcentralen arbetar med primärvårdsuppdrag från Region Stockholm och har högt förtroende hos våra cirka 7800 patienter i olika åldrar, listade hos oss.

Vårdcentral präglas av brett prestigelöst samarbete och ömsesidig dialog mellan personalkategorier, god arbetsmiljö, högt patentsäkerhetstänk, korta beslutsvägar, stabilt ledarskap och en kontinuerlig strävan att erbjuda god och säker vård till våra patienter. 

Vi söker nu en receptionist på heltid/deltid. Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. 

I arbetsuppgifterna ingår receptionsarbete med tillhörande kassafunktion, registrera patientbesök samt ge allmän information till besökare, besvara telefonlinjen från externa/interna aktörer, posthantering, scanning av dokument, beställning av tolk och av sjukresor, administrera 1177 vårdguidens e-tjänster samt enklare administrativt stöd till medarbetare.

Du erbjuds en arbetsplats präglad av arbetsglädje, högt i tak och personligt engagemang. Den lokala enhetens självstyre säkerställer en stabil organisation med fokus på medarbetarens personliga utveckling och tillvaratagande av individuella kompetenser. Individuell lönesättning tillämpas. Vi har kollektivavtal och är anknutna till företagshälsovård.

Egenskaper som krävs är att du gärna arbetar med människor, vill ge god service, behärskar svenska i tal och skrift, är noggrann och tar personligt ansvar samt gärna arbetar teambaserat. Är du undersköterska, är det meriterande.

Frågor och ansökan med personligt brev och CV, skickas till sa@huvudstavard.se.

Vid frågor beträffande arbetsuppgifter ring Katarina Sundin 08-400 50 620.

Välkommen med din ansökan!

Sanjay Ahuja, leg.läk,med.dok

Specialist i Allmän Medicin /VD Huvudsta Vårdcentral

Storgatan 70 A, Solna