Medicinsk sekreterare / Vårdadministratör

Huvudsta vårdcentral är en välfungerande vårdmottagning belägen i Huvudsta centrum i Solna, väl knuten med allmänna kommunikationsvägar.

Vårdcentralen arbetar med primärvårdsuppdrag från Region Stockholm och har högt förtroende hos våra cirka 7800 patienter i olika åldrar, listade hos oss.

Vårdcentralen präglas av brett prestigelöst samarbete och ömsesidig dialog mellan personalkategorier, god arbetsmiljö, högt patentsäkerhetstänk, korta beslutsvägar, stabilt ledarskap och en kontinuerlig strävan att erbjuda god och säker vård till våra patienter. 

Mottagningen har sedan ett antal år tillbaka ”tal till text” tjänst för synkron journaldokumentation i TakeCare och ligger i framkant beträffande användandet av nya arbetssätt med bibehållet fokus på personalens arbetsmiljö och patientsäkerhet. 

Vi söker nu en läkarsekreterare/vårdadministratör på heltid/deltid. Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. 

I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation, remisshantering, journalbeställning, receptionsarbete med tillhörande kassafunktion, besvara telefonlinjen från externa/interna aktörer, ansvara för administration av 1177 vårdguidens e-tjänster, enklare IT-stöd till personal, föra protokoll vid möten, utveckla stöddokumentation för web och skrift samt administrativt stöd till medarbetare och verksamheten.

Du erbjuds en arbetsplats präglad av arbetsglädje, högt i tak och personligt engagemang. Den lokala enhetens självstyre säkerställer en stabil organisation med fokus på medarbetarens personliga utveckling och tillvaratagande av individuella kompetenser. Individuell lönesättning tillämpas. Vi har kollektivavtal och är anknutna till företagshälsovård.

Egenskaper som krävs förutom formella kvalifikationer är att du gärna arbetar med människor, behärskar svenska i tal och skrift, är noggrann, kan arbeta självständigt, tar personligt ansvar samt gärna arbetar teambaserat. Vårdcentralen är en populär arbetsplats och du har ett ypperligt tillfälle att utveckla dina arbetsuppgifter inom ditt yrke som är under stor förändring. 

Frågor och ansökan med personligt brev och CV, skickas till sa@huvudstavard.se.

Vid frågor beträffande arbetsuppgifter ring Katarina Sundin 08-400 50 620.

Välkommen med din ansökan!

Sanjay Ahuja, leg.läk,med.dok

Specialist i Allmän Medicin /VD Huvudsta Vårdcentral

Storgatan 70 A, Solna